Hesabım
    Chris Rock, Martin Luther King Jr. Biyografisi İçin Yönetmen Koltuğuna Geçiyor

    Filmin yapımcılığını Steven Spielberg üstlenecek.

    .

    Aktör ve komedyen Chris Rock, Universal Pictures'ın sivil hakları ikonu Martin Luther King Jr. biyografisini yönetmek ve yapımcılığını üstlenmek için son görüşmelerini yapıyor. Proje, Jonathan Eig'in mayıs ayında büyük beğeni toplayan ve Ulusal Kitap Ödülü adaylığı kazanan biyografisi "King: A Life"a dayanacak.

    Kitabın yayıncısı, King hakkında yeni ortaya çıkarılan FBI bilgilerinden yararlanacak olan filmi, King'in "kendi zaaflarıyla ve onu avlayan bir hükümetle boğuşurken barışçıl protesto talep eden cesur ama duygusal açıdan sorunlu bir kişi" olarak samimi bir tasviri olarak nitelendirdi.

    Chris Rock, oyunculuğuyla ve komedi şovlarıyla tanınmasına rağmen daha önce "Head of State" (Devlet Başkanı), "I Think I Love My Wife" ve "Top Five" gibi komedi filmlerini yönetmişti. Rock bu filmlerin hepsinde aynı zamanda başroldeydi. Yeni biyografi filminin oyuncu kadrosu ise henüz belli değil.

    Steven Spielberg, Amblin Partners etiketi aracılığıyla projenin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Kristie Macosko Krieger de yapımcılığını üstleniyor.

    Rock, bu yılın sonlarında George C. Wolfe'un yönettiği, başrolünde Colman Domingo'nun yer aldığı sivil haklar biyografisi “Rustin” ile beyaz perdede görülecek. Ayrıca 2024'te Netflix için canlı bir stand-up gösterisine yapacak.

    Netflix'ten Chris Rock Canlı Yayını Geliyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top