Hesabım
    Luca Guadagnino'nun Audrey Hepburn Filmi İptal Edildi

    Filmde Hepburn'e Rooney Mara hayat verecekti.

    .

    İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, BFI Londra Film Festivali'ndeki bir söyleşide, Hollywood'un efsane isimlerinden Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacağı biyografi filminin iptal edildiğini açıkladı.

    2022'nin başlarında, "Carol" ve "Ejderha Dövmeli Kız" filmlerinin yıldızı Rooney Mara'nın Apple Studios'un Hepburn filminde hem rol alacağı hem de yapımcılığını üstleneceği ortaya çıkmıştı. Aynı dönemde “Call Me by Your Name” ve “Bones and All” filmlerinin yönetmeni Guadagnino'nun filmi yönetmesi kararlaştırıldı. Niteliği açıklanmayan filmin senaryosunu ise Michael Mitnick (The Giver) kaleme almıştı.

    Bu yılın başlarında Mara bir podcast'te çekimlerin bu yılın sonlarında yapılacağını belirtmişti, ancak Guadagnino şunları söyledi: "Ne yazık ki o proje gerçekleşmiyor… Çok üzücü, harika bir senaryoydu. Elbette Audrey'i oynayacak harika bir oyuncu vardı. Belki bir gün."

    Hepburn filminin iptal edilmesine rağmen Guadagnino son zamanlarda oldukça meşgul. Zendaya ve Josh O'Connor'ın oynadığı “Challengers” filmi önümüzdeki yılın başında vizyona girecek, HBO için Bret Easton Ellis'in “The Shards”ını yönetiyor, Daniel Craig'in liderlik ettiği dönem draması “Queer”ın çekimlerini tamamladı, ayrıca “Sineklerin Tanrısı” ve “Scarface”e yeni bakışlar geliştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top