Hesabım
    Denzel Washington "Gladyatör 2"de Kimi Canlandırıyor?

    Yönetmen Ridley Scott, Washington'ın rolünü açıkladı.

    Beyazperde

    Ridley Scott'ın merakla beklenen devam filmi "Gladyatör 2"nin oyuncu kadrosundaki en şaşırtıcı isimlerden biri Denzel Washington oldu. Scott ve Washington daha önce "American Gangster"da işbirliği yapmıştı ancak aktörün, başrolde olduğu "The Equalizer" serisi haricinde hiçbir devam filminde rol almadığı biliniyor.

    Washington'ın, başrolünü Paul Mescal'in üstlendiği ve kadrosunda Pedro Pascal, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Connie Nielsen, Djimon Hounsou, Matt Lucas ve Derek Jacobi gibi isimlerin rol aldığı "Gladyatör" devam filmine katılması ilgi çekici olsa da asıl merak uyandıran aktörün gizli tutulan rolüydü.

    Bugüne kadar hiçbir açıklama yapılmayan bu konu hakkındaki ilk detaylar, Total Film'e konuşan Ridley Scott'tan geldi. Yönetmen, Washington'ın filmde, Maximus'un (Russell Crowe) elde edemediği hayatı yaşayan, yani özgürlüğünü kazanan ve artık zengin olan eski bir gladyatör olduğunu açıkladı:

    "Denzel'in karakterine gelince... Hayatta kalsalar gerçekten özgürlüklerini kazanabilecek gladyatörlerin işleri vardı. Anlaşma buydu. Biz de bu konuya derinlemesine girdik. O nereden geldi? Nasıl götürüldü? Köle olarak işaretlerle damgalandı ve göğsüne vurulan bir damgayla kaydedildi. İşte hikayeye bu şekilde giriyor. O hâlâ kin besleyen zengin bir adam."

    Yeni filmin hikaye detayları hala gizli tutuluyor, ancak filmin yetişkin Lucius'u (Mescal) konu aldığını ve geri dönen birkaç karakteri (Nielsen, Hounsou, Jacobi) içereceğini biliyoruz.

    Film, Caracalla (Quinn) ve Geta (Hechinger) kardeşlerin İmparator olarak ortaklaşa hüküm sürdüğü MS 3. yüzyılın başlarında geçecek. Caracalla, babalarının ölümünden sadece birkaç ay sonra küçük kardeşinin öldürülmesi emrini veren kana susamış bir zorbaydı ve muhtemelen filmin de kötü adamı olarak görev yapacak.

    “Gladyatör 2”nin çekimleri yaz aylarında oyuncular grevi nedeniyle durmuştu. Prodüksiyon çekim takviminin yarısına kadar ilerlemişti bu nedenle grev sona erince filmin tamamlanması ve 2024'te belirlenen vizyon tarihine yetişmesi için hala zaman var.

    "Gladyatör 2"nin Set Görselleri Devasa Şehir Kuşatmasını Açığa Çıkardı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top