Hesabım
    "Maria": Angelina Jolie'nin Opera Sanatçısı Maria Callas'ı Canlandırdığı Filmden İlk Görseller

    Pablo Larrain'den Maria Callas görselleri geldi..

    .

    Pablo Larraín, bir diva olarak tanımlanan efsanevi şarkıcı Maria Callas'ın hayatını anlatacak olan yeni filminden, Angelina Jolie'nin Maria Callas rolündeki ilk iki fotoğrafını yayınladı. Maria, gerçek hikayelere dayanarak, dünyanın en büyük kadın opera sanatçısının 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini merkezine alarak onun hareketli ve trajik öyküsünü anlatacak.

    "Maria"nın senaryosu "Peaky Blinders"ın yaratıcısı Steven Knight tarafından WGA grevinden önce kaleme alındı. Filmin yönetmeni Larrain; “Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum; bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere göstereceğini umuyorum. Özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı beni heyecanlandırıyor." dedi.

    Angelina Jolie'nin filmdeki kostümleri Callas'ın giydiği orijinal kıyafetlerden esinlenilerek tasarlandı. Yapım, kostüm tasarımcısı Massimo Cantini Parrini'nin arşiv koleksiyonundan filmde giyilen eski kürk eşyaların kullanımı konusunda, PETA'nın da aralarında bulunduğu hayvan hakları gruplarına danıştı. Yeni kürk kullanmamak veya tedarik etmemek konusunda bilinçli bir karar verildi.

    New York'ta bir Yunan göçmeni olan Callas, zamanının en ünlü sopranosu ve Yunan armatör Aristotle Onassis'in uzun süreli metresi oldu. Onassis, Jackie Kennedy ile evlenmek için onu terk ettikten sonra Callas İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşındı. İhanetti asla tam olarak atlatamadı ve 52 yaşında kalp krizinden öldü. Onassis'in ilişkileri süresince Callas'a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da biliniyor.

    .
    Angelina Jolie

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top