Hesabım
    "The Iron Claw" Fragman: Zac Efron ve Jeremy Allen White Zafer ve Trajedi ile Güreşiyor

    Von Erich Kardeşler'in hikayesi geliyor..

    Ülkemizde "Demir Pençe" ismiyle gösterime girecek olan "The Iron Claw" filminden ilk fragman yayınlandı. A24, pek çok trajediye rağmen onlarca yıldır ringlere hükmeden profesyonel güreşçiler ailesi Von Erich'lerin gerçek hikayesini anlatan The Iron Claw'ın ilk fragmanını yayınladı.

    Zac Efron ve Jeremy Allen White, klanın en popüler güreşçilerinden ikisi olan Kevin ve Kerry Von Erich kardeşleri canlandırıyor. Blue Öyster Cult'un "(Don't Fear) The Reaper" şarkısının melodisine uygun olarak hazırlanan yeni fragman, kardeşlerin güreş rakipleri ve kendilerine zorbalık yapan babaları Fritz Von Erich (Holt McCallany) karşısındaki yoldaşlığını gösteriyor.

    Film 80'lerin başında profesyonel güreşin yoğun rekabet dünyasında tarih yazan, birbirinden ayrılamaz Von Erich kardeşlerin hikayesini konu ediyor. Kardeşler, baskıcı babaları ve koçlarının gölgesinde, trajedi ve zafer yoluyla, sporun en büyük sahnesinde, hayattan daha büyük olan ölümsüzlüğü ararlar.

    Filmde ayrıca David Von Erich rolünde Harris Dickinson, Mike Von Erich rolünde Stanley Simons, Doris rolünde Maura Tierney ve Kevin'in karısı Pam rolünde Lily James yer alıyor. Demir Pençe'nin yönetmen ve senaristi ise Sean Durkin.

    "The Iron Claw" ABD'de 22 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek, ülkemizdeki vizyon tarihi ise 1 Mart 2024.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top