Hesabım
    "Nightmare Before Christmas"a Devam Filmi mi Geliyor?

    Filmin yönetmeni Henry Selick, Jack'in kökenlerini anlatan bir film için planlarını açıkladı.

    Disney

    Yönetmen Henry Selick ile yaratıcı ve yönetici yapımcı Tim Burton'ın ikonik müzikal filmi "Noel Gecesi Kabusu"nun (The Nightmare Before Christmas) izleyicilerle buluşmasından bu yana 30 yıl geçti. Anında bir klasik haline gelen, Oscar ve Altın Küre adayı olan film, Cadılar Bayramı kasabasından gelen Jack Skellington'ın Noel Kasabasını keşfetmesini anlatıyor.

    Aradan geçen yıllar filmin popülaritesini azaltmak yerine arttırdığı için zaman zaman bir devam filmi olup olmayacağı gündeme geliyor. People ile konuşan Selick, bir devam filminin gelip gelmeyeceği konusunda şunları söyledi:

    Sanırım Tim [Burton] özellikle şunu düşünüyor, neden bununla uğraşasınız ki? Bir devam filminden kesinlikle daha fazla para kazanmasına gerek yok. Pek çok başka başarıya imza attı ve şu ana kadar hiç kimse devam filmi için harika bir fikir bulamadı. Ve hâlâ Tim'in karar vermesi gerektiğini düşünüyorum. Onu ikna edecek herhangi bir fikir olduğunu sanmıyorum."

    Yönetmen devam filmi olasılığına kapıyı kapattıktan sonra, bunun yerine Jack'in kökenlerini anlatan bir ön filmin daha iyi bir hikaye sunabileceğini belirtti:

    "Bir prequel yapmak çok daha ilginç olurdu. Burada, Jack'in nasıl Cadılar Bayramı Kasabası'nın kralı olduğuna dair çok daha ilgi çekici bir hikaye olabilir."

    Selick'in yaklaşımı hayranları heyecanlandırsa da böyle bir film için şu anda resmi herhangi bir girişim olmadığını unutmamak gerekli. Tim Burton şu sıralarda "Beetlejuice 2" ve "Wednesday" 2. sezon üzerinde çalıştığından oldukça yoğun. Böyle bir ön film gerçekten hayata geçecek olsa bile epey zaman alırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top