Hesabım
    Oscar Isaac, Jason Momoa ve Gerard Butler Aynı Filmde!

    Sevilen yıldızlar Julian Schnabel'in gerilim filmi "In the Hand of Dante" için bir araya geliyor.

    .

    Oscar Isaac, Jason Momoa ve Gerard Butler; Julian Schnabel'in bir sonraki uzun metrajlı filmi "In the Hand of Dante"de rol almaya hazırlanıyor.

    Martin Scorsese'nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği projenin prodüksiyonu İtalya'da halihazırda devam ediyordu ve geçtiğimiz günlerde SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) ile grev sırasında çekimlere devam edilmesine olanak sağlayan bir geçici anlaşma imzalandı.

    Suç ve gerilim türündeki "In the Hand of Dante" Nick Tosches'in tarihi romanından uyarlandı. Roman, iki farklı zaman çerçevesinde yer alan ama iç içe geçen iki hikayeyi anlatıyor. Bunlardan biri 14. yüzyıl Sicilya'sında Dante Aligheri'yi takip ederken, diğer 2001 sonbaharında geçiyor ve yazarın New Yorklu bir akademisyen olarak kurgulanmış bir versiyonunu konu alıyor.

    Sevgisiz bir evliliğe hapsolan Dante başyapıtını yazmayı bitirmeye çalışırken, Sicilya'da mistik bilgi yolculuğuna çıkar. Bu arada Dante uzmanı Nick, karaborsa tüccarları tarafından Dante'nin İlahi Komedya el yazmasının gerçekliğini doğrulamak için çağrılır. Kendisine engel olamayan Nick, müsveddeyi çalar ve çok geçmeden kendini mecazi bir Cehennemden Cennete giden karanlık ve şiddetli bir yolda bulur.

    Jon Kilik, Francesco Melzi d'eril ve Olmo Schnabel yapımcılığını üstleniyor. Film, Schnabel'in 2018'in beğenilen uzun metrajlı filmi "At Eternity's Gate"ten bu yana ilk uzun metrajlı filmi olacak. Çekimler Venedik, Tarquinia, Padua, Verona, Palermo ve Bracciano'daki lokasyonlarda gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top