Hesabım
    Miyazaki'nin Yeni Filmi Yıldızları Buluşturdu!

    Hayao Miyazaki imzalı "The Boy and the Heron" filminin İngilizce seslendirme kadrosu belli oldu.

    Beyazperde

    Hayao Miyazaki'nin yeni filmi "The Boy and the Heron"un (Çocuk ve Balıkçıl) İngilizce seslendirme kadrosu, dağıtımcı GKIDS'in filmi ABD'de yayınlamasından önce açıklandı.

    Ana kadroda; Shoichi Maki rolünde Christian Bale, The Parakeet King rolünde Dave Bautista, Natsuko rolünde Gemma Chan, Noble Pelican rolünde Willem Dafoe, Lady Himi rolünde Karen Fukuhara, Granduncle rolünde Mark Hamill, The Gray Heron rolünde Robert Pattinson ve Kiriko rolünde Florence Pugh yer alıyor.

    Böylece daha önce Studio Ghibli filmlerinde seslendirme yapan isimlerle birlikte ilk kez bu dünyaya adım atan yeni isimler bir araya geliyor. Christian Bale daha önce "Howl's Moving Castle"da, Mark Hamill "Castle in the Sky" ve "Nausicaä of the Valley of the Wind" filmlerinde, Willem Dafoe ise "Tales from Earthsea"de yer almıştı.

    "The Boy and the Heron" babası ve teyzesiyle birlikte uyum sağlayamadığı kırsal bir kasabaya taşınan Mahito Maki adında 12 yaşındaki bir oğlan çocuğunu konu alıyor. Çocuk, kısa süre sonra yakındaki ormanda gizemli, terk edilmiş bir kule keşfeder ve konuşan bir gri balıkçılın yardımıyla fantastik, alternatif bir sihir dünyasına girer...

    Film, Japonya'da vizyona girmeden önce yayınlanan tek tanıtım malzemesi tek bir posterdi. Studio Ghibli filmin tüm detaylarını gizli tutarak herhangi bir tanıtım kampanyası yapmamayı tercih etmişti. Filmin uluslararası dağıtımından önce ise bazı kareler ve fragman yayınlandı. "Çocuk ve Balıkçıl" 27 Ekim'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top