Hesabım
    Shawn Levy'den Hayranları Üzen "Deadpool 3" Güncellemesi

    Yönetmen filmin geleceğinin belirsiz olduğunu söylüyor.

    .

    "Deadpool 3" yönetmeni Shawn Levy, geçen ay yaptığı olumlu güncellemelerin ardından şimdi filmin planlandığı gibi Mayıs 2024'te vizyona girememe ihtimali olduğunu söyledi.

    Bunun başlıca nedeni, SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) ile AMPTP (Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği) arasındaki müzakerelerin bozulmasının domino etkisi yaratması ve sadece "Deadpool 3"ü değil pek çok Hollywood yapımı tekrar ertelemelerle karşı karşıya getirmesi.

    Levy, The Wrap'a devam eden SAG-AFTRA grevinin sadece çekim programını değil, önümüzdeki yılın takvimini de mahvettiğini söyledi. Filmin sinemalarda gösterime girmesine altı aydan biraz fazla bir süre kalmışken, çekimlerin henüz yarısı tamamlandı ve yakın gelecekte yeniden sete çıkılabileceğine dair herhangi bir işaret yok.

    "Resmi olarak bir çıkış tarihimiz olup olmadığını bile bilmiyorum. 3 Mayıs'ta olacağımızı biliyorum" diyen Levy şöyle devam etti: "Elbette, oyuncuların grevi ve yapımdaki uzun duraklama, vizyona girme tarihini gerçek anlamda riske attı. Filmin yarısını çektik. Filmin yarısının kurgusunu yaptım. İşe dönüp bu filmi tamamlamak ve gelecek yıl çıkarmak için can atıyoruz."

    Geçtiğimiz ay Levy, Collider'a grev duyurulduğunda, çekimlerin başlamasının 35. gününde olduklarını açıkladı. Yönetmene göre prodüksiyon, çekimlerin tam yarısına ulaşmıştı, bu da ana çekimlerin bitirilebilmesi için hâlâ fazladan 35 gün daha olduğu anlamına geliyor. Levy, ilk günlerde CGI ağırlıklı sahnelerin çekimine öncelik vermeyi ihmal ettiğini itiraf etti; bu, grevler devam ederken daha fazla iş yapılmasına olanak tanıyacaktı.

    Film, baş karakter olarak Ryan Reynolds'u ve Marvel Sinematik Evreni'ne ilk kez Wolverine olarak katılan Hugh Jackman'ı geri getirecek. Ayrıca Jennifer Garner da Elektra rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor ancak hikayenin ayrıntıları hâlâ gizli tutuluyor. Kadroyu Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Emma Corrin ve Matthew Macfadyen tamamlıyor.

    "Deadpool 3"te Karşımıza Çıkabilecek 10 Marvel Karakteri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top