Hesabım
    Sıradaki "Görevimiz Tehlike" 2025'e Ertelendi

    "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two" 2024 yazında vizyona girmeyecek.

    Paramount Pictures

    Paramount Pictures, 2024 yazında vizyona girmesi beklenen sekizinci "Görevimiz: Tehlike" filmini erteledi. Bunun, Paramount'un 2024 vizyon takviminde yaşanacak pek çok değişiklikten yalnızca ilki olduğu düşünülüyor.

    Stüdyo, Christopher McQuarrie'ın yöneteceği "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two" 2024'ten tamamen çıkararak filmi tam on bir ay ertelemeyi tercih etti. Film başlangıçta 28 Haziran 2024'te vizyona girmeyi hedefliyordu, ancak şimdi 23 Mayıs 2025'te gösterime girecek.

    "Dead Reckoning - Part Two" böylece Tom Cruise'un gişede çok başarılı olan "Top Gun: Maverick" filmi gibi anma günü hafta sonunda vizyona girmiş olacak ve bu sefer muhtemelen IMAX ekranlarını rezerve ederek erken başlayacak. Ayrıca THR film editörü Aaron Couch, Twitter'da filmin isminin de büyük ihtimalle değişeceğini söylüyor.

    Filmin çekimleri Temmuz ayı ortasında SAG-AFTRA grevi sırasında durduruldu. Afrika ve Kuzey Kutbu'ndaki en az iki büyük mekan çekimi ve bir dizi diyalog sahnesi de dahil olmak üzere çekimlerinin büyük bir bölümünü tamamladı. Bununla birlikte, filmin "en büyük ve en karmaşık" sekansı da dahil olmak üzere, en az yarısı henüz çekilmemişti.

    Vizyon takvimindeki değişikliğin bir sonucu olarak "A Quiet Place: Day One", Görevimiz Tehlike'nin 28 Haziran 2024 yerini devralması için Mart 2024'ten itibaren üç ay ertelendi. Paramount ayrıca Mayıs 2025'te vizyona girecek olan yeni animasyon filmi "SpongeBob SquarePants: The Search for SquarePants"ı 19 Aralık 2025'e erteledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top