Hesabım
    Farah Zeynep Abdullah Başrollü "Bihter" Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    Prime Video, orijinal yerli filmi "Bihter"in yayın tarihini açıkladı.

    Prime Video, heyecanla beklenen yeni filmi "Bihter"in ilk teaser fragmanını yayınladı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı film 16 Kasım’da sadece Prime Video’da!

    İlk kez yayınlanan teaser’da, "Bihter" filminin 1920'ler dönemine giriş yapıyor ve güç, cesaret üzerine odaklanan dünyasından özel ipuçlarını görüyoruz. Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz Aşk-ı Memnu eserinin yeniden yorumu olan "Bihter"; tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık üzerine zamansız ve evrensel bir hikaye sunuyor.

    1920’li yıllarda geçen filmin güçlü oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

    Yeni Aşk-Memnu Filminin Kadrosu Tamamlandı: Kim Kimi Canlandırıyor?

    Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı, Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığıyla TAFF Pictures imzalı film; kendi hayatının baş karakteri olan Bihter’in çarpıcı hikayesini anlatırken, izleyiciyi bir kadının zihninin derinliklerine davet ediyor.

    Firdevs Hanım’ın küçük kızı Bihter’in hayatı, annesinin hataları yüzünden gölgelenmiştir. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken, zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini, dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için kabul eder. Bihter, sevmek ve sevilmek arzusuyla geldiği yalıda yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışır. Ailenin yaramaz delikanlısı olarak görülen Behlül’ün Beyoğlu maceraları ve dillere destan çapkınlıkları herkes tarafından bilinmektedir. Hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşmek olan Bihter, acaba kaderini yeni baştan yazabilecek midir?

    Zaman içerisinde, Bihter’in annesine karşı duyduğu hırs, fark etmeden kendisinin de aynı hataları yapmasına neden olur. Güçlü, para sahibi ve arzulanan bir kadın olmanın ne demek olduğunu keşfettikçe dönüşeceği hal, Bihter’e zor günler yaşatacaktır.

    "Bihter" 16 Kasım'da Prime Video'da!

    Prime Video

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top