Hesabım
    Mike Flanagan'ın Tom Hiddleston Başrollü Yeni Filminde Kadro Büyüyor

    Tom Hiddleston ve Mark Hamill'in rol alacağı Stephen King uyarlamasına üç yeni isim dahil oldu.

    Beyazperde

    Mike Flanagan'ın (The Haunting of Hill House) Stephen King'in aynı adlı kısa öyküsünden uyarlacağı "The Life of Chuck" filminin kadrosu genişliyor. Filmin başrollerini üstlenecek olan Tom Hiddleston ve Mark Hamill'e; Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) ve Jacob Tremblay (Before I Wake) eşlik edecek.

    "The Life of Chuck", Charles Krantz adlı sözde sıradan bir adamın biyografisini anlatmak üzere birbiriyle bağlantılı üç ayrı öyküden oluşuyor. Ancak hikaye tersten gelişiyor; Charles'ın 39 yaşında beyin tümöründen ölmesiyle başlıyor ve sözde perili bir evde geçirdiği çocukluğuyla bitiyor. Öykü, 2020 antoloji koleksiyonu “If It Bleeds”de yayımlandı.

    Tom Hiddleston filmin ana karakteri Charles Krantz'e hayat verecek, Mark Hamill ise Albie adlı karakteri canlandıracak. Kadroya yeni dahil olan üç ismin hangi rollerde izleyici karşısına çıkacağı bilinmiyor.

    Yeni isimlerle birlikte kadroda daha önce Flanagan ile çalışan oyuncuların dayısı da yükselmiş oldu. Karen Gillan 2013 yapımı "Oculus" filminde, Jacob Tremblay "Doctor Sleep" ve "Kabustan Gelen" filmlerinde rol almıştı. Mark Hamill ise Flanagan'ın Netflix'teki son dizisi "The Fall of the House of Usher" ile yakın zamanda izleyici karşısına çıktı.

    "The Life of Chuck" Mike Flanagan'ın "Doctor Sleep" ve "Gerald's Game"den sonraki üçüncü Stephen King uyarlaması olacak. Yazar ve yönetmen aynı zamanda yine bir King uyarlaması olan "Dark Tower" dizisi için çalışmalarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top