Hesabım
    Julia Roberts ve Ethan Hawke Başrollü "Leave the World Behind"dan Yeni Fragman

    Netflix, "Mr. Robot" yaratıcısı Sam Esmail'in gerilim filminden yeni bir fragman yayınladı.

    Netflix; Julia Roberts, Mahershala Ali ve Ethan Hawke'ın başrollerini paylaştığı gerilim filmi "Leave the World Behind"ın (Dünyayı Ardında Bırak) uzun fragmanını yayınladı.

    "Mr. Robot” ve “Homecoming”in yaratıcısı Sam Esmail'in yazdığı ve yönettiği film, Rumaan Alam tarafından kaleme alınan 2020 tarihli romandan uyarlandı. Hikaye Long Island'da sakin bir tatil yapmak isteyen bir çift ile başlıyor. Burada kiraladıkları eve gittiklerinde her şey yolundadır ancak akşam olduğunda evin gerçek sahipleri kapıda belirir.

    New York'ta yaşanan elektrik kesintisi tüm şehri felç ettiğini, bu nedenle eve dönmek zorunda kaldığını belirtir. Ancak ev sahibinin dedikleri gerçekten doğru mudur? Telefon, televizyon veya internetin olmaması kiracıları arafta bırakır. Onlar, ev sahiplerine gerçekten güvenebilecekler midir?

    Dünyayı tehdit eden tehlike giderek yaklaşırken, her iki aile de bu çökmekte olan dünyada kendi yerlerini bulmak ve krizden en iyi şekilde kurtulmakla uğraşır. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kevin Bacon, Myha'la Herrold, Farrah Mackenzie ve Charlie Evans yer alıyor.

    "Leave the World Behind" AFI Film Festivali'ndeki dünya prömiyerinin ardından 8 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top