Hesabım
    Olivia Colman ve Dev Patel, Çarpık Aşk Filmi "Wicker"da Başrolü Paylaşacak

    Oscar ödüllü Colman ve Oscar adayı Patel "Wicker" adlı filmde bir araya geliyor.

    .

    Amerikan Film Pazarı'nın açılmasıyla birlikte, Temmuz ayında başlayan grevden önce projelere eklenen ya da SAG-AFTRA (Oyuncular Birliği) ile geçici anlaşmalar yapan oyuncuların yer alacağı yeni filmlere dair ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

    Yapım şirketi Black Bear'ın alıcılara sunacağı "Wicker" filminin başrolleri de bu sayede ortaya çıktı. "Çarpık bir aşk filmi" olarak tanımlanan filmde Oscar ödüllü Olivia Colman ve Oscar adayı Dev Patel rol alacaklar.

    Colman, izole bir sahil köyünde yalnız yaşayan, kötü kokulu bir balıkçı kadını canlandıracak. Yalnız hayatından ve kasaba halkının alaylarından bıkan kadın, kendisine hasırdan bir koca yaptırır (Patel). Bu tuhaf romantizm, dar görüşlü komşuları arasında kaosu körükler.

    Filmin yönetmenliğini, sıra dışı uzaylı istilası komedisi "Save Yourself!"in arkasındaki yönetmen ikilisi Alex Huston Fischer ve Eleanor Wilson üstlenecek; ikili senaryoyu da Ursula Wills-Jones'un "The Wicker Husband" adlı kısa öyküsünden uyarlayarak yazdılar.

    Topic Studios ve Tango, "Wicker"ı finanse edecek ve yapımcılığını üstlenecek. Film henüz bir SAG-AFTRA yapımı değil ve gelecek yıl Avrupa'da çekilmesi planlanıyor.

    Son olarak Marvel dizisi "Secret Invasion" ile izleyici karşısına çıkan Colman, 15 Aralık'ta vizyona girecek olan "Wonka"da Timothee Chalamet ile birlikte rol alıyor. Dev Patel ise son olarak, Netflix'te yakın zamanda yayına giren "The Wonderful Story of Henry Sugar" ve diğer Wes Anderson imzalı kısa filmlerde rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top