Hesabım
    Sylvester Stallone Liderliğindeki "Samaritan"a Devam Filmi Geliyor

    Amazon'un Stallone başollü süper kahraman filminin devam filmi hazırlık aşamasında.

    Prime Video

    Amazon'un satın aldığı MGM, Sylvester Stallone liderliğindeki 2022 yapımı aksiyon filmi "Samaritan"ın devam filmini geliştiriyor. İlk filmin senaryosuna imza atan Bragi F. Schut devam filmini de kaleme alacak.

    Stallone'un başrol için geri döneceği ve filmde oynamak üzere SAG-AFTRA grevi başlamadan önce anlaşma imzaladığı bildiriliyor. Stallone ayrıca Balboa Productions ortağı Braden Aftergood ile birlikte yapımcı olarak da projeye geri dönüyor.

    "Samaritan" aslında kötü eleştiriler aldı ancak Prime Video'nun verilerine göre, geçen yıl Ağustos ayı sonlarında yayınlandığında art arda üç hafta boyunca platformun 1 numaralı filmi oldu. Bu da devam filmine yatırım yapılması için yeterli olmuş gibi görünüyor.

    Film, yirmi yıl önce yapılan bir savaşın ardından yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın aslında hala hayatta olduğunu öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor. On üç yaşındaki Sam Cleary (Javon Walton), münzevi komşusu Bay Smith'in (Stalone) aslında 20 yıl önce öldüğü söylenen efsanevi kanunsuz Samaritan olduğundan şüphelenir. Suçun artması ve şehrin kaosun eşiğine gelmesiyle Sam, şehri yıkımdan kurtarmak için komşusunu saklandığı yerden çıkarmaya ikna etmeyi kendine görev edinir.

    Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias gibi isimlerin de rol aldığı filmi Julius Avery yönetti. Avery'nin devam filmi için yönetmen koltuğuna geri dönüp dönmeyeceği şimdilik belirsiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top