Hesabım
    Henry Cavill Başrollü "Highlander" Uyarlamasında Yeni Gelişme!

    Chad Stahelski'nin yöneteceği yeni "Highlander" uyarlamasının prodüksiyonu önümüzdeki yıl başlayacak.

    .

    Lionsgate, uzun süredir geliştirme aşamasında olan "Highlander"ın (İskoçyalı) yeniden uyarlama projesinde ilerlemeye resmi olarak devam ediyor. Deadline'a göre stüdyo, Henry Cavill'in başrolde olacağı filmin prodüksiyonu 2024'te başlayacak ve Lionsgate önümüzdeki ay American Film Market'ta filmin satışlarına başlayacak.

    Büyük bütçeli filmin maliyetinin "100 milyon doların üstünde" olduğu söyleniyor. Yönetmen koltuğunda oturacak olan John Wick yönetmeni Chad Stahelski daha önce filmi "Kılıçlı John Wick" olarak adlandırmıştı.

    1986 yapımı orijinal "Highlander" filminde, başrolde Christopher Lambert rol aldı ve çok başarılı olan filmin ardından devam filmleri ve altı sezon süren bir TV dizisi geldi. Highlander kendi başarısını çoktan kanıtlamış olsa da ilerleyen yıllarda gelen projeler serinin heyecanını devam ettirme konusunda başarılı olmadı.

    Henry Cavill, Netflix'in "Witcher" dizisinde Geralt karakterini canlandırarak, bu tarz uyarlamalara yatkınlığını kanıtladı. Oyunlara ve çizgi romanlara olan sevgisiyle tanınan aktör hayranlar açısından da beğenilen bir seçim olarak görülüyor.

    Uyarlamanın son senaryosunu Mike Finch kaleme aldı. Yapımcılığı ise Neal H. Moritz, Joshua Davis ve Louise Rosner üstleniyor. Henry Cavill liderliğindeki "Highlander" böylece, Kevin Costner'ın "Horizon" filmiyle birlikte AFM'de satışa çıkarılan en büyük projelerden biri olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top