Hesabım
    Sylvester Stallone ve Jason Statham'dan Yeni Bir Aksiyon Filmi Geliyor

    Stallone'un yazdığı filmi David Ayer yönetecek.

    .

    Jason Statham, "Levon's Trade" adlı yeni aksiyon - gerilim filmi için Sylvester Stallone ve David Ayer ile yeniden bir araya gelecek.

    Stallone ve Statham, "Cehennem Melekleri" serisi ve 2013 yapımı "Homefront"ta ortaklık yaparak uzun süredir devam eden bir dizi işbirliğinin keyfini çıkardılar. Statham ayrıca, bir arkadaşının ölümünden sonra intikam almak isteyen eski bir gizli ajanı konu alan "The Beekeeper" filminde Ayer ile birlikte çalıştı. Film 2024'te izleyiciyle buluşacak.

    Üç Hollywood ikonu şimdi "Levon's Trade" için yeniden bir araya geliyor. Filmin senaryosunu Sylvester Stallone kaleme alacak, Jason Statham başrolü, David Ayer ise yönetmenliği üstlenecek. Deadline, çekimlerin 2024'ün Mart ayında başlamasının beklendiğini bildiriyor. Ayrıca Statham'ın film anlaşmasını SAG-AFTRA grevinden önce imzaladığı yani bu duyurunun grev şartlarını ihlal etmediği belirtiliyor.

    Chuck Dixon'ın kitap serisinden uyarlanan film, Statham'ın canlandıracağı Levon Cade'in maceralarını konu alacak. Hikaye, emekli olarak inşaat işçisi olmayı seçen yetenekli bir dövüşçüyü konu alıyor. Levon, patronunun kızı kaçırıldığında işine geri döner ve büyük bir suç komplosunu ortaya çıkarır. Bu süreçte zorlukla kazandığı aksiyon becerilerini de kullanmak zorunda kalacaktır.

    Levon Cade serisinde 11 kitap var; bu da filmin başarılı olması durumunda Ayer, Stallone ve Statham'ın uzun süreli bir seri yaratabileceği anlamına geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top