Hesabım
    Martin Scorsese, Birlikte Çalışmak İstediği Hollywood Efsanelerini Açıkladı

    Kariyeri boyunca birçok aktörle çalışan usta yönetmenin "keşke" dediği isimler de var...

    Son filmi "Killers of the Flower Moon"un (Dolunay Katilleri) ardından hayranlarıyla buluşmaya devam eden Martin Scorsese, Montclair Film Festivali'nde, yardım toplama amaçlı düzenlenen "An Evening with Stephen Colbert" söyleşisine katıldı.

    Scorsese Colbert'e, Robert De Niro'nun, 1993 tarihli "This Boy's Life" filminde henüz çocuk yaştaki Leonardo DiCaprio ile çalıştıktan sonra kendisini DiCaprio ile çalışmaya teşvik ettiğini söyledi. Usta yönetmen "Killers of the Flower Moon"da favori oyuncularının ikisiyle birlikte çalışma şansını yakaladı.

    Ancak bunca yıllık kariyerine rağmen Scorsese'nin birlikte çalışma şansını yakalayamadığı ve "keşke" dediği isimler de var: Spencer Tracy, Barbra Streisand, Barbara Stanwyck ve Marlon Brando. Yönetmenin saydığı Hollywood efsanelerinden Brando, Stanwyck ve Tracy hayatını kaybetti. 81 yaşındaki Barbra Streisand ise son olarak 2012 yapımı "The Guilt Trip" filminde rol aldı.

    Scorsese ayrıca, bir zamanlar Brando ile birlikte bir film yapmak üstüne konuştuklarını ancak bunu sonuçlandıramadıklarını söyledi. Colbert'in Brando ile ilgili olarak "Birlikte takıldınız mı? Konuştu mu?" sorusuna ise "Ah evet, konuştu. Her şeyi biliyordu. O bir dahiydi." diyerek yanıt verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top