Hesabım
    Yönetmeni Açıkladı: "Constantine 2" Ne Durumda?

    Keanu Reeves'li devam filminin duyurulmasının üstünden bir yıl geçti.

    .

    Keanu Reeves liderliğindeki 2005 yapımı, DC Vertigo çizgi roman uyarlaması "Constantine"in devam fliminin geleceğinin duyurulmasından bir yıl sonra, yönetmen Francis Lawrence projenin ne durumda olduğuna dair bir güncelleme paylaştı.

    Reeves'in "Hellblazer" çizgi romanlarındaki doğaüstü şeytan kovucu ve şeytan bilimci John Constantine'i canlandırdığı orijinal film 200 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. John Wick serisi ile popülerliğini yeniden alevlendiren aktörün, John Constantine rolüne geri dönmek istediğini söylemesi hayranlarda büyük bir heyecan uyandırdıktan kısa bir süre sonra devam filmi resmen açıklandı.

    Projeyle ilgili son güncelleme senaryoyu yazacak olan Akiva Goldsman'dan gelmişti. Birkaç ay önce Apple dizisi "The Crowded Room"un tanıtımını yapan senarist, devam hikayesini çözdüklerini ancak henüz senaryoyu yazmaya başlamadığını, öncelikle "I am Legend 2" üstünde çalışacağını açıklamıştı.

    Yönetmenliğini yaptığı "Açlık Oyunları" ön filmi "Kuşların ve Yılanların Şarkısı"nın tanıtımını yapan Lawrence ise Gamespot'a projenin son aşamada ne durumda olduğunu açıkladı. Yönetmen şu anda karakterin kontrolünün kendi ellerinde olduğunu ve bu hakları güvence altına almanın film üzerindeki engellerin çoğunu ortadan kaldırdığını doğruladı:

    "Constantine 2, yazarlar grevi yüzünden açıkça geride kaldı ve karakterin kontrolünü tekrar ele geçirmek için bir sürü engeli aşmak zorunda kaldık çünkü Vertigo başkalarının kontrolündeydi. Şimdi kontrol bizde.

    Keanu, Akiva Goldsman ve ben toplantılarda bulunduk, hikayenin ne olacağı konusunda fikir alışverişinde bulunduk ve yapılması gereken daha çok toplantı var - senaryonun yazılması gerekiyor - ama gerçekten de istediğimiz noktaya gelmeyi, Constantine 2'yi yapmayı ve onun gerçekten R dereceli bir versiyonunu yapmayı umuyoruz."

    Lawrence daha önceki açıklamalarında da "Constantine 2"nin R dereceli yani 18+ bir film olması üstünde çalıştıklarını açıklamıştı. Filmin Peter Safran ve James Gunn'ın daha büyük DC Evreni ile bağlantılı olmayan bir 'Elseworlds' yapımı (Matt Reeves'in "The Batman" filmleri gibi) olması bekleniyor. Ancak devam filminin ne zaman gelebileceği şu an için belli değil.

    Beklemekten Vazgeçmediğimiz 10 Çizgi Roman Devam Filmi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top