Hesabım
    Vanessa Kirby ve Sydney Sweeney, Jude Law Başrollü Gerilim Filmine Dahil Oldu

    Ron Howard'ın "Eden" filminde ayrıca Ana de Armas ve Daniel Brühl rol alıyor.

    .

    Oscar adayı Vanessa Kirby (Pieces of a Woman, Mission: Impossible - Fallout) ve "Euphoria"da çıkış yapan Sydney Sweeney, Ron Howard'ın hayatta kalma gerilim filmi "Eden" filminde rol alacağı daha önce duyurulan Jude Law, Ana de Armas ve Daniel Brühl'a katılıyor.

    Kirby ve Sweeney, başlangıçta Alicia Vikander ve Daisy Edgar-Jones'un oynnayacağı açıklanan karakterleri devralırken, Hans Zimmer da besteci olarak kadroya dahil oldu. "Eden" böylece "The Da Vinci Code", "Rush", "Inferno" gibi filmlerin ardından Howard ve Hans Zimmer'ın 10. ortak projesi olacak.

    Daha önce "Origin of Species" (Türlerin Kökeni) başlığını taşıyan hikaye, Galapagos'taki uzak bir adada ortaya çıkan çözülmemiş bir gizeme dayanıyor ve insanların mutluluk arayışında kat edeceği mesafeyi gösteriyor.

    Herkesi "Hayatın anlamı nedir?"sorusunun yanıtını aradığı film, erotizm ve kara mizahı birleştiren bir cinayet ve hayatta kalma savaşı hikayesi olarak tanımlanıyor. Senaryoyu son olarak "Tetris" senaryosuna imza atan Noah Pink kaleme aldı.

    Vanessa Kirby 24 Kasım'da vizyona girecek olan Ridley Scott imzalı "Napoleon"da Joaquin Phoenix ile başrolü paylaşıyor ve Napolyon'un büyük aşkı Josephine'e hayat veriyor. Sydney Sweeney ise 29 Aralık'ta sinemalarda yerini alacak olan "Anyone But You" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Romantik komedi filminde Sweeney'e Glen Powell eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top