Hesabım
    Marvel Studios, Orijinal Avengers Ekibini Geri Getirmeyi Düşünüyor

    Marvel Studios'un krizden çıkmaya yönelik planları hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor...

    Marvel Studios

    Marvel Studios'un yakın zamanda karşılaştığı sorunları inceleyen kapsamlı bir Variety makalesi, şirketin son zamanlardaki kötü gidişatı değiştirmek için dramatik önlemler almayı düşündüğünü ortaya çıkardı.

    MCU'nun yaşadığı sıkıntılar aslında 2020'ye kadar uzanıyor. Bu dönemde pandemi ve Disney+'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte, hem sinemada hem de TV'de sonsuz sayıda birbirine bağlı Marvel içeriği planlandı. Ancak Marvel Sinematik Evreni'nin, dizileri de bünyesine katan bu 4. fazı karışık ve yönsüz anlatısı sebebiyle eleştirilerin hedefi haline geldi.

    Ayrıca pek çok filmdeki kötü görsel efektler ve bunları yapan sanatçıların kötü çalışma koşullarının ortaya çıkması da stüdyonun yüzleşmek zorunda kaldığı problemlerden biriydi. VFX çalışanlarının sürdürülemez çalışma koşulları o kadar kötüleşti ki, Eylül ayında oy birliğiyle sendikalaşmaya karar verdişer ve bunu yaparak sektör çapında bir trendi ateşlediler.

    Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinde çok önemli bir rolü üstlenecek olan Kang aktörü Jonathan Majors'ın aile içi şiddetten yargılanıyor olması da stüdyonun gelecek planlarını riske attı. Rapora göre stüdyo yöneticileri, Kang'ın yerine Doctor Doom'u getirmek üzerine tartışmalar yaptılar.

    Doctor Doom, Marvel Sinematik Evreni'nde Kang'ın Yerini Alabilir

    Variety'nin raporuna göre Marvel Studios'un düşündüğü tek dramatik değişiklik bu değil. Görünüşe göre, Robert Downey Jr.'ın Iron Man'i ve Scarlett Johansson'ın Black Widow'u gibi ölmüş olanlar da dahil olmak üzere orijinal Avengers ekibini geri getirmek için görüşmeler yapılıyor! Ancak stüdyonun henüz bu fikre kendini adamadığı belirtiliyor.

    Orijinal Avengers'ı bir şekilde geri getirmek hayranların Marvel Sinematik Evreni'ne olan bağlılığını ne derece güçlendirir ya da 4. fazla birlikte başlayan kötü gidişatı değiştirebilir mi bilmiyoruz, fakat böyle bir karar uygulamaya geçirilirse, yıldızların ücretlerinin stüdyoya büyük bir mali yük olacağını görmek zor değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top