Hesabım
    Ryan Gosling'li Aksiyon Filmi "The Fall Guy"dan İlk Fragman!

    David Leitch'in yönettiği filmde Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson gibi isimler rol alıyor.

    1980'lerin aynı adlı aksiyon dizisinden uyarlanan "The Fall Guy" (Dublör) filminden ilk fragman yayınlandı. Ryan Gosling liderliğindeki filmde Emily Blunt, Aaron-Taylor Johnson, Hannah Waddingham, Winston Duke, Teresa Palmer ve Stephanie Hsu gibi yıldız isimler rol alıyor.

    Kendisi de dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan David Leitch'in (John Wick, Suikast Treni) yönettiği film, bir Hollywood dublörünün yaşadıklarını anlatıyor. Gosling'in canlandırdığı Colt Steavers, neredeyse hayatına mal olan bir set kazasının ardından fiziksel ve psikolojik iyileşme sürecindedir.

    Colt'un yolu, bir bilim kurgu western filminin yönetmeni olarak çalışan eski sevgilisi Jody Moreno (Blunt) ile kesişir ve Jody'e filminde yardım etmeyi kabul eder, ancak projenin yıldızı kaybolunca umduğundan fazlasını elde eder.

    Filmin acımasız yapımcısı (Waddingham), yıldız Tom Ryder'ın (Taylor-Johnson) ortadan kaybolmasını stüdyodan ve medyadan bir sır olarak saklamak için manevralar yapar ancak kayıp yıldızın etrafındaki gizem derinleştikçe Colt, kendisini herhangi bir gösteriden daha tehlikeli bir düşüşün eşiğine getirecek kötü niyetli, suç teşkil eden bir komplonun içinde bulur.

    "The Fall Guy" 1 Mart 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top