Hesabım
    Ari Aster'in Yeni Filmi "Eddington"dan Hikaye Detayları Ortaya Çıktı

    Aster yeni filminde yine Joaquin Phoenix ile çalışıyor.

    .

    İlk uzun metrajlı filmi "Hereditary" ile kritik ve ticari başarı yakalayan, "Midsommar" ile de bunu devam ettiren Ari Aster'in başarısı, bu yıl vizyona giren gerçeküstü draması "Beau is Afraid" ile biraz tökezledi.

    Joaquin Phoenix'in başrolünde oynadığı "Beau is Afraid" karışık eleştiriler aldı ve 35 milyon dolarlık bütçesine kıyasla yalnızca 11 milyon dolarlık gişe hasılatı elde ederek büyük bir fiyaskoya dönüştü.

    Aster şimdi 'Western-kara komedi' olarak tarif edilen sıradaki filmi "Eddington" ile farklı bir şey deniyor. Yönetmen bu filmde yeniden bir araya geldiği Joaquin Phoenix'le New Mexico'da mekan araştırması yaparken görüntülenirken, pandemi sırasında geçeceği söylenen filmin senaryo özeti World of Reel'de yayınlandı:

    "'Eddington', Los Angeles'a giderken New Mexico'dan geçen ve küçük Eddington kasabasının hemen dışında benzini biten bir çiftin (Lindsay ve Marc) hikayesini konu alıyor. Lindsay ve Marc, yardım almak için kasabaya gitmeye karar verir. İlk başta çok sıcak bir şekilde karşılanırlar, ancak akşam olduğunda kartpostal gibi güzel bu ortam kısa sürede bir kabusa dönüşür."

    Eddington'ın 2024 yaz sonunda ya da sonbaharda vizyona girmeye hazır olacağı belirtilmişti ancak oyuncular greviyle birlikte çekimlerin ertelenmesi ve vizyon tarihinin de 2025'e kayması muhtemel görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top