Hesabım
    "The Marvels" Final Fragmanında Sürpriz İsimler Var!

    Marvel Studios, Cuma günü vizyona girecek "The Marvels" için son fragmanı yayınladı.

    10 Kasım Cuma günü sinema salonlarındaki yerini alacak olan yen Marvel Sinematik Evreni filmi "The Marvels"tan final fragmanı yayınlandı.

    Film yalnızca Brie Larson'ın Marvel dünyasına adım attığı "Captain Marvel" filminin değil devam filmi değil. Bu filmde Captain Marvel, Kamala Harris/Ms. Marvel ve Monica Rambeau/Photon ile bir ekip olacak. Dolayısıyla "The Marvels" bu karakterlerin "Ms. Marvel" ve "WandaVision" dizilerindeki hikayelerinin de devamını sağlayacak.

    Final fragmanı Carol Danvers'ın "Avengers: Endgame"deki rolü de dahil olmak üzere Marvel Sinematik Evreni'ndeki yolculuğunun bir özetini içeriyor. Tony Stark'ı ve Captain America'yı da gördüğümüz bu görüntülerin ardından, üç kadın kahramanın ortak kötü karakterleri Dar-Benn'e karşı güçlerini birleştirmesiyle 5. Aşama macerasından daha fazla aksiyon sekansı yer alıyor.

    Fragman ayrıca Tessa Thompson'ın "Thor: Love and Thunder"daki maceralarının ardından MCU'ya Valkyrie olarak geri döndüğünü resmen doğruluyor. Valkyrie'nin film boyunca destekleyici bir role sahip olup olmadığıysa belli değil. Diğer yandan Marvel Studios'un filmin vizyona girmesinden birkaç gün önce Valkyrie'yi göstermeye karar vermesinden rolünün yalnızca bir cameo olmadığını tahmin etmek mümkün.

    Bununla birlikte, ima edilmeye devam edilen bir diğer önemli rol ise X-Men. Fragman izleyicilerie "her şeyin değişeceği an için orada olmaları" gerektiğini söylerken, Nick Fury (Samuel L. Jackson), "Onlar buradalar" diyor. Film için yayınlanan son pazarlama videolarından biri de X harfini vurgulayarak mutantların "The Marvels"ta yer aldığını ima etmişti..

    "The Marvels" 10 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top