Hesabım
    Greta Gerwig'in Yöneteceği "Narnia Günlükleri" Serisinde Sevindiren Gelişme

    Netflix Film Başkanı Scott Stuber, yeni Narnia Günlükleri uyarlaması için şaşırtıcı derecede iyimser bir güncelleme paylaştı.

    .

    Greta Gerwig'in yöneteceği "Narnia Günlükleri" filmi için Netflix'ten sevindirici bir güncelleme geldi. Netflix, popüler C.S. Lewis hikayelerine dayanan ve en son 2010 yapımı "Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu" ile beyaz perdede görülen Narnia Günlükleri serisini yakında yeniden başlatacak.

    Netflix'in filmleri yönetmesi için Greta Gerwig ile anlaşmak istediğine dair söylentiler bundan bir yıl önce çıkmıştı ve Temmuz'da, Gerwig'in "Barbie"yle büyük gişe başarısı yakalamasından hemen önce, anlaşmanın sağladığı açıklandı.

    Şimdi Netflix yöneticisi Scott Stuber, iki filmlik yeni Narnia Günlükleri uyarlamasının yapım sürecinin 2024'te başlamasını hedeflediklerini belirtti. Collider'la konuşan Stuber şunları söyledi: "Sanırım insanlar, Greta Gerwig'in Narnia Günlükleri'ni bir araya getirmeye ve gelecek yıl vizyona girecek olan filmi çekmeye çalıştığımızı biliyorlar."

    Filmleri merakla bekleyen hayranlar için sürecin bu kadar erken başlayacak olması sevindirici bir haber. Senaristler grevinin sona ermesiyle birlikte, aylar boyunca durmak zorunda kalan senaryo yazım aşamaları ve geliştirme süreçleri artık devam edebiliyor. Ancak Hollywood'da oyuncular hala grevde, bu da yakın zamanda oyuncu seçimleriyle ilgili haberler alamayacağımız anlamına geliyor.

    Netflix'in C.S. Lewis'in hangi kitaplarını uyarlayacağım ve filmlerin 2005 - 2010 yılları arasında izleyicilerle buluşan üçlemenin devamı olup olmayacağı da şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top