Hesabım
    "Hayalet Avcıları: Ürperti"den İlk Fragman!

    Yeni Hayalet Avcıları filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    2021'de vizyona giren "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya"nın doğrudan devam filmi olan "Hayalet Avcıları: Ürperti"nin (Ghostbusters: Frozen Empire) ilk fragmanı Sony Pictures tarafından yayınlandı.

    İlk filmi yöneten Jason Reitman projede yapımcı olarak kalmaya devam ederken, bu filmde yönetmen koltuğunu Gil Kenan'a (Monster House) devretti. Filmin senaryosunu da Kenan, Reitman ve Jason Blumenfeld kaleme aldılar.

    "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya"dan Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard ve Carrie Coon devam filmi için rollerine geri dönüyor. Orijinal Hayalet Avcıları'nın hayattaki üyeleri Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson da "Hayalet Avcıları: Ürperti"nin kadorsunda yer alıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca rol detayları açıklanmayan Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster ve Emily Alyn Lind de yer alıyor. Bu isimlerin dışında Annie Potts, Janine Melnitz olarak ve William Atherton ise Walter Peck olarak geri dönüyor.

    Proje, "Spengler ailesi destanının bir sonraki bölümü" olarak kabul ediliyor ve aksiyonu New York City'ye ve orijinal filmin ikonik itfaiye binasına geri döndürüyor. Yeni film, serinin Ivan Reitman'ın katılımı olmadan yapılan ilk filmi olma özelliği taşıyor.

    Yeniden canlandırma filmi "Hayalet Avcıları: Öteki Dünya" 75 milyon dolarlık bir bütçeden dünya çapında 200 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Yeni film "Hayalet Avcıları: Ürperti"nin 29 Mart 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top