Hesabım
    Marvel, Merakla Beklenen Filmlerini Yine Erteledi!

    118 gün süren oyuncular grevi sonlanmasına rağmen, stüdyoların vizyon takvimindeki karışıklık yeni ertelemelere neden oluyor.

    Marvel Studios

    SAG-AFTRA grevinin sona ermesi ve yapım programlarının hazırlanmasıyla birlikte Marvel Studios sıradaki dört filmi için yeni vizyon tarihlerini duyurdu.

    Başlangıçta 3 Mayıs 2024'te gösterime girmesi planlanan "Deadpool 3", artık 26 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Filmin çekimlerinin yarısına gelindiği ve önümüzdeki iki hafta içinde Londra'da sete geri dönüleceği bildiriliyor. Çekilmiş olan sahneler üzerinde hem düzenleme hem de özel efekt çalışmaları halihazırda devam ediyor.

    "Deadpool 3"ün vizyona gireceği 26 Temmuz 2024 tarihinde aslında "Captain America: Brave New World" vizyona girecekti ancak bu film de 14 Şubat 2025'e ertelendi. Filmin ana çekimleri çoktan tamamlandı ve post prodüksiyon aşamasına geçildi. The Hot Mic'e göe bu hamlenin amacı, kötü test gösterimleri sonrasında bazı yeniden çekimler yapabilmek.

    Şimdiye kadar defalarca ertelenen bir türlü ilerleme kaydedemeyen, Mahershala Ali liderliğindeki "Blade" filminin yeni vizyon tarihi 7 Kasım 2025 oldu. Ancak Marvel Studios'un bu projeyi gerçekten hayata geçirip geçirmeyeceği her geçen gün belirsizleşiyor.

    Birden çok Marvel karakterinin geri döneceği "Thunderbolts" 20 Aralık 2024'ten 25 Temmuz 2025'e ertelendi. Oyuncular grevi başlamadan önce ekip çekimlere başlamaya hazırdı, şimdi grevin sona ermesiyle birlikte kısa sürede sete geri dönüleceği düşünülüyor.

    Bu düzenlemelerle birlikte 2024'te vizyona girecek tek Marvel Studios filmi "Deadpool 3" gibi görünüyor. Sony Pictures ise Marvel çizgi romanlarına dayanan üç filmi vizyona sokamaya hazırlanıyor: Şubat'ta "Madame Web", Ağustos'ta "Kraven The Hunter", Kasım'da "Venom 3".

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top