Hesabım
    Wim Wenders İmzalı "Perfect Days"in Fragmanı Yayınlandı

    Büyük beğeni toplayan "Perfect Days" Japonya'nın Oscar temsilcisi olarak seçildi.

    NEON Wim Wenders'ın son filmi "Perfect Days"in resmi uluslararası fragmanını yayınladı. Bu yıl Cannes Film Festivali'nde büyük beğeni toplayan film, Japonya'nın Oscar adayı adayı olarak seçildi.

    Alman yönetmenin 2017 yapımı "Submergence"tan bu yana ilk filmi olan "Perfect Days" Ekümenik Jüri Ödülü'nü kazandı ve yıldızı Kōji Yakusho'ya En İyi Erkek Oyuncu ödülünü getirdi. Sonbaharda Telluride, TIFF, Londra ve NYFF'de yapılan diğer gösterimlerin ardından film artık hem ABD'de hem de diğer pazarlarda vizyona girmeye hazırlanıyor.

    "Perfect Days"in konusu kısaca şöyle özetleniyor: Hirayama, Tokyo'da tuvalet temizleyicisi olarak geçirdiği basit hayatından son derece memnun görünür. Güçlü bir şekilde yapılandırılmış günlük rutininin dışında, müzik ve kitaplara olan tutkusundan keyif alır. Ağaçları çok sever ve fotoğraflarını çeker. Bir dizi beklenmedik karşılaşma, yavaş yavaş Hirayama'nın geçmişine dair daha fazla şeyi ortaya çıkarır.

    Kōji Yakusho'nun yanı sıra filmde; Tokio Emoto, Arisa Nakano, Aoi Yamada, Yumi Okumura ve Sayuri Ishikawa rol alıyor. Wenders filmi Takuma Takasaki ile birlikte yazdı ve ikili aynı zamanda, Koji Yanai ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top