Hesabım
    "The Witcher" Filmi "Sirens of the Deep" Duyuruldu

    Netflix'in The Witcher evreninde geçecek animasyon filmi 2024'te çıkacak.

    Netflix

    Netflix, "The Witcher" evrenini konu alan yeni animasyon filmi "The Witcher: Sirens of the Deep"in 2024 sonlarında yayınlanacağını belirten bir duyuru fragmanı yayınladı.

    Hikayede, canavar avcısı Rivialı Geralt, bir sahil köyündeki bir dizi saldırıyı araştırmak üzere tutulur ve kendisini insanlarla deniz insanları arasında yüzyıllardır süren bir çatışmanın içinde bulur. İki krallık arasındaki düşmanlıklar topyekün savaşa dönüşmeden önce gizemi çözecek eski ve yeni arkadaşlarına güvenmek zorundadır.

    "The Witcher: Sirens of the Deep"te anlatılan olaylar, canlı aksiyon "The Witcher" dizisinin ilk sezonunun ortasında geçiyor ve “A Little Sacrifice” adlı kısa öyküye dayanıyor. “The Witcher 3: Wild Hunt” video oyununda Geralt'ı seslendiren Doug Cockle, burada Geralt rolünü yeniden canlandıracak.

    Daha önce "The Witcher"a dayanan iki spin-off projesi izleyicilerle buluştu: animasyon film “Nightmare of the Wolf” ve canlı aksiyon prequel dizi “Blood Origin”.

    “The Witcher” bu yıl üçüncü sezonunu tamamlayarak yıldız Henry Cavill'in bu roldeki son sezonu oldu. Dördüncü sezondan itibaren Geralt rolünü Liam Hemsworth üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top