Hesabım
    Dwayne Johnson'ın Sıradaki Filmi Canlı Aksiyon "Moana" Olacak

    Johnson, animasyon film "Moana"nın canlı aksiyon uyarlamasının çekimlerine başlayacağını açıkladı.

    Beyazperde

    Dwayne Johnson, bir sonraki filminin, Disney'in 2016 yapımı "Moana" animasyonunun canlı aksiyon yeniden yapımı olacağını açıkladı.

    Johnson, ilk olarak geçtiğimiz Nisan ayında Disney'in canlı aksiyon yeniden yapımı üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Thomas Kail (“Hamilton”) Mayıs ayında filmin yönetmenliğini üstlenirken, animasyon filmdeki Moana'nın sesi Auliʻi Cravalho'nun canlı aksiyon versiyonunda rol almayacağı ancak baş yapımcı olarak görev yapacağı açıklandı.

    Dwayne Johnson'ı Önümüzdeki Dönemde Hangi Filmlerde İzleyeceğiz?

    The Tonight Show'da Jimmy Fallon ile konuşan Johnson şunları söylüyor: “Çekeceğim bir sonraki projem Moana'nın canlı aksiyon versiyonu. Ben gerçek hayattaki Maui'yim." Johnson sözlerine şöyle devam ediyor:

    "Hepinize çok teşekkür ederim, bu konuda çok heyecanlıyım. Yine, bu sadece Polinezya mirasıma ve kültürüme saygı göstermenin bir yolu değil, aynı zamanda - sizin de bildiğiniz gibi - dünyanın her yerindeki herkese, özellikle de genç kızlara güç veren ve genç kızlarda yankı uyandıran inanılmaz bir hikaye.

    Önünüzde olanlar var, bir de çok uzakta göremediğiniz şeyler var. Ne olduğunuza inanın ve güvenin ve göremeseniz bile oraya gidin. Moana, bunu görmesine yardım eden yarı tanrı Maui ile tanışır ve o da ona yardım eder."

    Canlı aksiyon çekimi, Pasifik adalarını, topluluklarını ve geleneklerini, kendi yolunu açmaya hevesli genç bir kadının gözünden değerlendirecek. Orijinal filmin senaryosunu yazan Jared Bush, yeniden yapımı Dana Ledoux Miller'la birlikte kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top