Hesabım
    "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" Sinemalarda!

    Açlık Oyunları serisinin yeni filmi vizyona girdi!

    Açlık Oyunları serisinin yeni filmi "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılların Şarkısı" bugünden itibaren sinema salonlarındaki yerini aldı. Film, başrollerini Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth ve Josh Hutcherson'ın üstlendiği ana serideki olaylardan uzun yıllar öncesinde geçiyor.

    Katniss'in (Jennifer Lawrence) katıldığı 74. Açlık Oyunları sırasında Panem'in zalim başkanı olarak tanıdığımız Coriolanus Snow, bu hikayede henüz 18 yaşında ve Capitol'deki savaştan sonra kötü duruma düşen ailesinin onurunu ayağa kaldırmak için Açlık Oyunları'nda mentorluk yapıyor.

    Karşısına 12. bölgeden yoksul bir kız olan Lucy Gray çıktığında, Snow kazanmak için hiç şansları olmadığını düşünür. Ancak Lucy Gray hasat töreni sırasında söylediği şarkıyla tüm Panem'in dikkatini çekerek ikisinin de kaderini değiştirir. Şovmenlik içgüdülerini ve yeni keşfedilen politik anlayışlarını birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır...

    "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı"nda genç Snow'u Tom Blyth (Benediction, The Gilded Age), Lucy Gray'i ise Spielberg imzalı "West Side Story" ile çıkış yapan Rachel Zegler canlandıracak.

    10. Açlık Oyunları'nın baş oyun kurucusu Dr. Volumnia Gaul rolüyle Viola Davis, oyunlara ev sahipliği yapan ve Panem'in sesi Lucretius “Lucky” Flickerman' olarak Jason Schwartzman ve Capitol’deki varlıklı ailelerin çocuklarının eğitim aldığı Akademi’nin dekanı Casca Highbottom olarak Peter Dinklage da filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

    Suzanne Collins'ın kitabından uyarlanan film için orijinal Açlık Oyunları üçlemesini yöneten Francis Lawrence yönetmen koltuğuna geri döndü. Senaryoyu ise Michael Arndt ve Michael Lesslie kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top