Hesabım
    "Fantastic Four" Oyuncu Kadrosu Söylentileri: Pedro Pascal, Javier Bardem, Vanessa Kirby...

    Pedro Pascal'ın Mr. Fantastic rolü için Marvel Studios ile görüştüğü bildiriliyor.

    .

    "Game of Thrones", "The Last of Us" ve "The Mandalorian" yıldızı Pedro Pascal'ın, Marvel Studios'un yeni "Fantastic Four" filminde Reed Richards/Mr. Fantastic'i canlandırmak için resmi olarak görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyor.

    İlk olarak sektörel haberleri paylaşan Daniel RPK, Pascal'a bu rolün teklif edildiğini ve imzaya yakın olduğunu bildirmişti. Bunu, Slashfilm'in, Pascal'ın anlaşmayı zaten imzaladığını söyleyen raporu takip etti. Deadline'a göre ise aktör hala görüşme aşamasında ancak birçok kaynak, şu anda üzerinde çalışılan planlama taahhütleri nedeniyle Pascal için "doğru yönde ilerlediğini" söylüyor.

    Pascal'ın önümüzdeki haftalarda "Gladiator 2" çekimlerine devam etmesi gerekiyor ve sonrasında hem Zach Cregger'in (Barbarian) "Weapons" filmi hem de HBO'nun "The Last of Us" ikinci sezonu için sete çıkacak. Dizinin çekimlerinin önümüzdeki yıl boyunca devam etmesi bekleniyor.

    Şu anda İngiltere'deki Pinewood Stüdyolarında ön prodüksiyon aşamasında olan "Fantastic Four"un da yönetmen Matt Shakman ile gelecek yıl çekilmesi planlanıyor. Bu durumda Pascal ile anlaşma imzalanırsa çekimler yeniden planlanabilir.

    Heyecanla Beklediğimiz 12 Çizgi Roman Filmi!

    Marvel Sinematik Evreni'nin Fantastik Dörtlü kadrosuna hangi isimlerin hayat vereceği, filmin açıklanmasından bu yana hayranlar için büyük bir merak konusu. Reed Richards rolü için daha önce John Krasinski, Adam Driver, Jake Gyllenhaal ve Matt Smith gibi isimler konuşuldu.

    Pedro Pascal ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından Jeff Sneider, bu rol için SAG-AFTRA grevinden önce Christopher Abbott ve Jamie Dornan ile bazı deneme çekimleri yapıldığını ancak bunların iyi geçmediğini açıkladı. Marvel'ın daha büyük bir isim istediği ama Jake Gyllenhaal ve Adam Driver'ın çok fazla ücret istediği bildirildi. Maliyetleri kontrol altına almaya çalışan Kevin Feige için bu iyi bir haber değil.

    Sonuçta şimdilik Pedro Pascal'ın yanı sıra; Sue Storm rolü için Vanessa Kirby'nin, Johnny Storm karakteri için Joseph Quinn'in ve Ben Grimm rolü için Ebon Moss-Bachrach'ın adı anılıyor. Daha önce Antonio Banderas'ın görüşmeler yaptığı söylenen Galactus rolüne ise Javier Bardem'in daha yakın olduğu bildiriliyor. Ancak oyuncu kadrosuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top