Hesabım
    "Imaginary" Fragman: Blumhouse İmzalı Korku Filminde Kabuslar Gerçek Oluyor

    Bazen bir oyuncak ayı, sadece bir oyuncak ayı değildir...

    Blumhouse ve Lionsgate, sıradaki korku filmleri “Imaginary”nin ilk fragmanını yayınladı. Filmden ilk teaser fragman Blumhouse'un vizyona giren son filmi "Freddy'nin Pizza Dükkanı'nda Beş Gece"nin öncesinde yayınlanmıştı.

    Hayali arkadaşlar temasını ele alan film, ailesiyle birlikte çocukluğunun geçtiği eve geri dönen bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Jessica (DeWanda Wise) büyüdüğü eve geri döndüğünde, en küçük üvey kızı Alice (Pyper Braun), bodrumda bulduğu Chauncey adlı oyuncak ayıyla ürkütücü bir bağ kurar.

    Ayıyla giderek daha korkunç hale gelen oyunlar oynayan Alice'in davranışı endişe verici hale geldikçe Jessica, Chauncey'nin, sadece bir peluş oyuncak ayıdan çok daha fazlası olduğunu fark eder.

    "Imaginary"nin oyuncu kadrosunda DeWanda Wise'ın yanı sıra Tom Payne, Taegen Burns, Veronica Falcon ve Betty Buckley yer alıyor. Yönetmen koltuğunda oturan Jeff Wadlow, aynı zamanda Greg Erb ve Jason Oremland ile birlikte filmin senaryosunu kaleme aldı ve Jason Blum ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

    "Imaginary" 8 Mart 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top