Hesabım
    "The Curse" ve "Anyone But You" Fragman Sunumları Parodi mi Çalıntı mı? Nathan Fielder Bir Açıklama Yaptı

    Nathan Fielder & Emma Stone ikilisi Glen Powell & Sydney Sweeney'nin bir parodisini mi yaptı?

    .

    Glen Powell ve Sydney Sweeney'nin başrolleri paylaştığı romantik komedi Anyone But You isimli filmin fragmanı yayınlandı. Bu akşam saatlerinde ise The Curse isimli dizinin yaratıcısı ve başrol oyuncusu Nathan Fielder dizinin bir fragmanını Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Bu iki yapımın arasındaki bağlantı ise her iki fragmanın da başında yer alan, başrol oyuncularının yaptıkları giriş konuşmasıydı.

    Romantik Komedi "Anyone But You"dan İlk Fragman!

    Aynı arka planda, neredeyse aynı renklerde kıyafetler ve aynı metinle yapılan fragman sunumları dikkat çekerken, Nathan Fielder'dan konuya dair bir açıklama geldi. Nathan Fielder, Emma Stone ile birlikte yer aldığı bu tanıtımı altı ay önce çektiklerini ve Sony Pictures pr ekibinin tanıtımlarını kopyaladıklarını söylüyor. Kendisi, Emma Stone, Glen Powell ve Sydney Sweeney'i bu duruma sokdukları için üzüntüsünü belirten Fielder, yine de filmi en ön koltukta izlemeye gideceğini belirtiyor.

    Açıkçası The Curse'ü izlediyseniz; bu açıklamayı ciddiye almayabilir ve bunu bir pr çalışması olarak görebilirsiniz. Zira Nathan'ın paylaştığı fragman, Showtime ve Paramount+'ın resmi kanallarında bu şekilde yer almıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde, durumun gerçek olup olmadığı aydınlığa kavuşacak mı?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top