Hesabım
    Nicholas Hoult "Superman: Legacy" Kadrosunda!

    Yeni Superman filminin Lex Luthor'u Nicholas Hoult oldu.

    .

    Deadline'ın çeşitli kaynaklarından aldığı bilgiye göre İngiliz aktör Nicholas Hoult, James Gunn'ın yakında çıkacak olan "Superman: Legacy" filminde Superman'in baş düşmanı Lex Luthor'u canlandıracak.

    Hoult, sinema ve televizyonda Luthor'u canlandıran Gene Hackman, Kevin Spacey, John Shea, Michael Rosenbaum, Clancy Brown, Jon Cryer, Michael Cudlitz, Giancarlo Esposito ve Jesse Eisenberg gibi oyuncuları takip ediyor.

    Matt Reeves'in "The Batman" filminde Robert Pattinson ile birlikte son ikiye kalan ancak rolü kaybeden Hoult'un yeni Superman filmine dahil olacağına dair söylentiler uzun süredir dolaşıyordu ve bunlar yalnızca Lex Luthor rolünü değil Superman rolünü de kapsıyordu.

    Warner Bros.'un DC Studios başkanı James Gunn'ın yazdığı ve yöneteceği filmde Superman'i David Corenswet, Lois Lane'i ise Rachel Broshnahan canlandıracak. Filmde ayrıca Guy Gardner/Green Lantern olarak Nathan Fillion, The Engineer olarak Maria Gabriela de Faria, Hawkgirl olarak Isabela Merced, Mr. Terrific olarak Edi Gathegi, Metamorpho olarak Anthony Carrigan rol alacak.

    Haber, Gunn'ın sosyal medyada "duyuracak karakterlerin kalmadığını" söylemesinin ardından geldi. Gunn ayrıca filmin konusunun Kripton teknolojisini kullanan teröristlerle ilgili olduğu yönündeki söylentiyi de yalanladı.

    "Superman: Legacy"nin 11 Temmuz 2025'te vizyona girerek DC Evreni'nin yeni çağını başlatması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top