Hesabım
    Paramount'un Yeni "The Saint" Uyarlaması Yönetmenini Buldu

    Usta bir hırsızın hikayesini anlatan macera filminin başrolünde Rege-Jean Page yer alıyor.

    .

    Edge of Tomorrow” ve “The Bourne Identity” gibi filmlerin yönetmeni Doug Liman, Paramount Pictures'ın "The Saint" yeniden çevrimini hem yönetecek hem de projenin geliştirme aşamasını yürütecek.

    Bridgerton” ve “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves” yıldızı Regé-Jean Page daha önce açıklandığı gibi halen yeniden çevrimin başrolünde yer almaya devam ediyor ve ayrıca filmin baş yapımcılığını da üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Rory Haines ve Sohrab Noshirvani yazacak.

    Robin Hood benzeri bir suçlu ve kiralık hırsız olan Simon Templar'ı takip eden The Saint, 1920'lerde Leslie Charteris'in yazdığı bir kitap serisi olarak başladı ve 1960'lı yıllarda, başrolünü Roger Moore'un üstlendiği meşhur bir TV dizisine uyarlandı.

    Aynı eserlerden uyarlanan 1997 yapımı popüler filmin başrolünü ise Val Kilmer üstlenmişti. The Saint, bunların dışında birçok kez hem dizi hem de film olarak TV'ye ve radyo oyunlarına uyarlandı.

    Paramount Pictures'ın üzerinde çalışmakta olduğu bu yeni versiyon, "karakteri ve etrafındaki dünyayı yeniden hayal eden tamamen yeni bir yaklaşım" olarak tarif ediliyor. Filmin yapımcılığını Lorenzo di Bonaventura ve Brad Krevoy üstlenecek.

    Yönetmen Doug Liman, son olarak Jake Gyllenhaal liderliğindeki "Road House" yeniden çevriminin çekimlerini tamamladı. Film önümüzdeki yıl vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top