Hesabım
    Michelle Yeoh "Section 31" Filmiyle Star Trek'e Dönüyor

    "Star Trek 4" planları bir kez daha rafa kalkarken, "Section 31" filmi için her şey yolunda görünüyor.

    .

    Paramount Pictures'ın bir sonraki Star Trek filminde işlerin ne durumda olduğunu, Kelvin Zaman Çizelgesi'ndeki Kaptan Kirk bile bilmiyor gibi görünüyor. Yeni bir Star Trek filmi için yıllardır birileri projeye dahil oldu, birileri projeden ayrıldı, bazı yönetmen ve yazarlarla bağlantı kuruldu ancak neticede hiçbir adım filmi geliştirme sürecinden daha ileriye taşıyamadı.

    Geçtiğimiz günlerde Kaptan Kirk'e hayat veren Chris Pine'a Star Trek serisini devam ettirme planlarından haberi olup olmadığı sorulduğunda "Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok" dedi. Yeni bir Star Trek filminin senaryosunu okuyup okumadığı sorulduğunda ise "Tabii ki hayır" diyerek yanıt verdi.

    Pine'ın tepkisi "Star Trek 4" için herhangi bir çalışma yapılmıyor olduğunu ima etse de Star Trek evreninde geçen diğer bir film olan "Section 31" için gelecek daha parlak görünüyor. "Star Trek: Discovery"nin Michelle Yeoh liderliğindeki yan filmi, Oscar ödüllü oyuncunun seriye geri dönmesini sağlayacak.

    Projenin prodüksiyonuna başlangıçta bu sonbaharda Toronto'da başlanması planlanmıştı ancak oyuncular grevi planların ertelenmesine neden oldu. Şimdi Hollywood grevlerinin bitmesiyle birlikte, Kanada Yönetmenler Birliği ile yapılan bir liste güncellemesi, ön prodüksiyonun bu ay başlayacağını öne sürüyor.

    Yeoh'un projenin hala ilerlemesini sağlamak için ödül nüfuzunu kullandığı biliniyor. Sorumlu yapımcı Alex Kurtzman geçen ay şunları söyledi:

    "Bu oluyor. Michelle [Yeoh] her açıdan en sıra dışı kişi. Tarihte herkesin yaşayabileceği en inanılmaz yıllardan birini yaşadı ve büyük ikramiyeyi tutturmak ve başka şeyler yapmak için milyonlarca fırsatı vardı. Ve biriktirdiği tüm güçle yaptığı şey, 'Section 31'in ilerlemesini sağlamaktı."

    Filmin senaryosunu Craig Sweeny yazdı, Olatunde Osunsanmi ise yönetmenliği üstlenecek. "Section 31" Paramount+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top