Hesabım
    Gani Müjde ve BKM'den Adile Naşit Filmi Geliyor!

    Gani Müjde'nin yazıp yöneteceği "Adile" için oyuncu arayışları başladı.

    .

    Yerli sinemayı son yıllarda etkisi altına alan biyografi filmlerine bir yenisi daha ekleniyor. Türk sinemasının usta oyuncusu, Hababam Sınıfı'nın Hafize Ana'sı Adile Naşit'in hayatı sinemaya aktarılıyor.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre şimdiye kadar sinema ve televizyonda birçok önemli yapıma imza atan Gani Müjde "Adile" filmini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Yapımcılığını BKM Film'in üstleneceği filmin senaryosu da Gani Müjde'nin imzasını taşıyor.

    Film kariyeri boyunca sayısız film ve tiyatro oyununun yanı sıra ve çocuklara masallar okuduğu unutulmaz "Uykudan Önce" programıyla televizyon tarihine de geçen Adile Naşit'in 25 ile 35 yaş arasındaki dönemini anlatacak.

    Gani Müjde'nin şimdi, Adile Naşit'i canlandıracak isim için oyuncu arayışına girdiği bildiriliyor. Filmde usta sanatçının ailesinin yanı sıra ünlü arkadaşlarıyla olan ilişkilerine de yer verilecek, bu nedenle Müjde Ar, Ayşen Gruda, Kartal Tibet, Perran Kutman, Ertem Eğilmez, Gazanfer Özcan, Halit Akçatepe, Haldun Dormen, Gönül Ülkü, Münir Özkul, Yılmaz Gruda, Muhsin Ertuğrul, Erol Simavi, Muammer Karaca, Sadık Şendil ve Şevkiye May’ı canlandıracak isimler için de arayış başladı.

    "Adile" filminin çekimlerine önümüzdeki Ocak ayında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top