Hesabım
    "Deadpool 3" Çekimleri Yeniden Başladı

    Oyuncular grevi nedeniyle çekimlere ara veren filmin vizyon tarihi de ertelenmişti...

    Marvel Studios

    Üçüncü "Deadpool" filminin çekimlerinin Birleşik Krallık'ta yeniden başladığı, Marvel Studios yöneticisi Wendy Jacobson tarafından resmen açıklandı.

    Jacobson, filmden yayınlanan ilk fotoğrafı paylaştığı Instagram paylaşımında şunları söyledi: "Bu Şükran Günü'nde, işe geri dönme ve güneşin doğuşunu setten izleme hediyeleri için minnettarım."

    Shawn Levy'nin yönettiği proje, grev nedeniyle çekimleri askıya almak zorunda kalan en yüksek profilli filmlerden biriydi ve ara verildiğinde çekimlerin yarısına geldiği söyleniyordu. Grev sona erdikten sonra yapım ekibi çekimlere devam etmek için hemen harekete geçti ve bunu sadece iki hafta içinde gerçekleştirdi.

    Son vizyon takvimi değişikliklerinin ardından "Deadpool 3" artık Marvel Studios'un 2024'te vizyona girecek tek filmi. Diğer yandan Sony Pictures 2024'te üç Marvel filmini izleyicilere sunacak: "Madame Web", "Kraven the Hunter" ve "Venom 3"

    Deadpool kostümünü bir kez daha giyen Ryan Reynolds'a, Wolverine olarak Hugh Jackman'ın eşlik edeceği filmin açıklanan ve açıklanmayan pek çok Fox-Marvel karakterini geri getirmesi bekleniyor.

    "Deadpool 3"te Karşımıza Çıkabilecek 10 Marvel Karakteri

    Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne geçerken kendine has özelliklerini kaybedip fazla "aile dostu" olması hayranları endişelendiriyordu ancak yönetmen Shawn Levy, filmin ton ve içerik olarak da serideki önceki iki filmle uyumlu olacağını belirtiyor.

    "Deadpool 3" 26 Temmuz 2024'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top