Hesabım
    Clint Eastwood Yeni Filminin Çekimlerini Tamamladı

    93 yaşındaki aktör ve yönetmen "Juror #2" adlı filmini tamamladı.

    .

    93 yaşındaki Clint Eastwood'un yönettiği gerilim filmi "Juror #2" filminin çekimleri tamamlandı.

    Bir cinayet davası sırasında geçen filmde Nicholas Hoult, Toni Collette, Kiefer Sutherland, Leslie Bibb ve Zoey Deutch rol alıyor. Projenin çekimleri, oyuncular grevi prodüksiyonu durdurana kadar başlarında Gürcistan'da sürüyordu.

    Çekimlerini tamamlamak için yalnızca 10 güne ihtiyacı olduğu bildirilen film, grev sona erdiğinde hızla hazırlık sürecini tamamlayarak yeniden sete çıktı. Bir yönetmen olarak Eastwood çok hızlı çalışmasıyla ünlü ve bu ünün hakkını bir kez daha vermiş gibi görünüyor.

    Hoult filmde ciddi bir ahlaki ikilem yaşayan bir jüri üyesini canlandırıyor. Bir cinayet davasındaki kurbanı dikkatsiz bir trafik kazasında öldürdüğünü fark eden jüri üyesi, şimdi masum sanığı kurtarmak için jüri kararını değiştirmeli ve bu süreçten kendisi suçlanmadan çıkabilmeli...

    Warner Bros.'un, Clint Eastwood'un son filmi olarak lanse ettiği "Juror #2" yönetmenlik kariyerinde "Unforgiven", "Mystic River", "Gran Torino", "Million Dollar Baby", "The Bridges of Madison County" gibi unutulmaz filmlere imza atan Eastwood'un yönetmenliğini üstlendiği kırkıncı filmi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top