Hesabım
    "Kar Kardeşliği" Fragman: And Dağları'nda Gerçek Bir Hayatta Kalma Mücadelesi!

    1972 yılında yaşanan gerçek bir trajediyi anlatan Netflix filminin resmi fragmanı yayınlandı.

    Netflix, "Jurassic World: Fallen Kingdom", "The Impossible" ve "The Orphanage" yönetmeni J. A. Bayona'nın yeni filmi "Society of the Snow"un (Kar Kardeşliği) tam uzunluktaki fragmanını yayınladı.

    Film, 1972'de yaşanan gerçek bir uçak kazasını konu alıyor. Bir rugby takımını Şili'ye götüren Uruguay Hava Kuvvetleri'nin 571 sefer sayılı uçuşu, And Dağları'ndaki bir buzulun üstüne feci şekilde düşer.

    Uçaktaki 45 yolcudan yalnızca 29'u kazadan sağ kurtulur ve hayatta kalabilmek için yamyamlık da dahil olmak üzere aşırı önlemlere başvurmak zorunda kalır... Piers Paul Read, Pablo Vierci gibi isimler tarafından kitaplaştırılan trajik olay, daha önce Frank Marshall'ın 1993 yapımı "Alive" filmiyle beyaz perdeye uyarlanmıştı.

    Bayona'nın film uyarlaması, Uruguaylı tarihçi Pablo Vierci'nin aynı kitabına dayanıyor. Senaryoyu Bayona, Bernat Vilaplana, Jaime Marques ve Nicolas Casariego kaleme aldı. Filmin çekimleri İspanya, Uruguay ve And Dağları'ndaki birçok farklı lokasyonda (Şili, Arjantin) gerçekleştirildi.

    Enzo Vogrincic Roldan, Matias Recalt, Agustin Pardella, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi gibi Uruguaylı ve Şilili karışık bir oyuncu kadrosunun rol aldığı film dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yaptı ve olumlu yorumlar aldı. "Kar Kardeşliği" 4 Ocak'ta Netflix kütüphanesine eklenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top