Hesabım
    Jessica Chastain ve Peter Sarsgaard'lı "Memory"den Fragman

    Meksikalı yapımcı / yönetmen Michel Franco'nun yeni filmi festivallerin ardından sinemalarda..

    Meksikalı film yapımcısı Michel Franco, "New Order", "Chronic" ve "Sundown" gibi beğenilen dramaların ardından giderek daha fazla uluslararası övgü alıyor. Tim Roth gibi dünyaca tanınan isimlerle çalışmış olsa da Hollywood çıkışı olarak, Oscar ödüllü Jessica Chastain ve Peter Sarsgaard'ın rol aldığı son filmi “Memory” sayılabilir. Sarsgaard bu filmdeki rolüyle 2023 Venedik Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Volpi Kupasını aldı.

    Franco'nun yazıp ve yönettiği heyecan verici film, Saul'un (Sarsgaard) Sylvia'yı (Chastain) lise buluşmasından, eve kadar takip etmesiyle çarpışan geçmiş, şimdiki zaman ve geleceğe odaklanıyor. "Memory"nin prömiyeri Venedik'te yapıldı ve aynı zamanda Toronto, AFI, Londra, San Sebastián, Savannah ve Morelia film festivallerinde de gösterildi.

    Sylvia basit ve planlı bir hayat süren bir sosyal hizmet uzmanıdır. Saul'un lise buluşmasından sonra evine gelmesiyle geçmişin kapıları açılır. Bu sürpriz karşılaşma ikisini de derinden etkileyecektir.

    Filmde Jessica Chastain ve Peter Sarsgaard'ın yanı sıra Merritt Wever, Brooke Timber, Elsie Fisher, Jessica Harper ve Josh Charles da yer alıyor. “Memory”, 5 Ocak'ta ülke çapındaki vizyonundan önce 22 Aralık'ta New York ve Los Angeles'ta gösterime girecek .

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top