Hesabım
    Lily-Rose Depp & Bill Skarsgard Başrollü "Nosferatu"nun Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Robert Eggers imzalı "Nosferatu" uyarlaması için vizyon tarihi belirlendi.

    .

    Focus Features, "The Lighthouse", "The Northman" ve "The Witch" filmlerinin yönetmeni Robert Eggers'ın "Nosferatu" yeniden çevriminin 25 Aralık 2024'te vizyona gireceğini duyurdu.

    Bu yılın başlarında Prag'daki Barrandov Stüdyosu'nda çekilen filmde Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp, Nicolas Hoult, Willem Dafoe, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Ralph Ineson ve Simon McBurney rol alıyor. Filmin çekimlerinin karmaşık ve alışılmışın dışında olduğu belirtiliyor.

    F.W. Murnau'nun 1922 tarihli efsanevi orijinal filmi, Alman Ekspresyonizm sinema stiliyle çekilmişti. Yeniden çevrim renkli ve söylenenlere göre 19. yüzyıl Romantizmine daha çok benzeyen bir sanatsal stile sahip olacak.

    Hikaye, 19. yüzyıl Almanya'sında bilinmeyen varlıkların musallat olduğu genç bir kadın ile onu takip ederek beraberinde anlatılmaz korku getiren antik Transilvanya vampiri arasındaki gotik bir takıntı hikayesi olarak özetleniyor. İkonik vampir Kont Orlok'u Bill Skarsgard canlandırıyor.

    Focus Features Başkanı Peter Kujawski yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Robert Eggers'ın cesur film yapımcılığı hayranlar için her zaman bir hediyedir ve onun Nosferatu'sunun tam bir Noel ziyafeti planlayacağına söz verebiliriz."

    Vizyon tarihi, filmin potansiyel olarak sonbahar festivali turuna katılacağını gösteriyor. Aynı zamanda Universal'ın Jordan Peele imzalı, aynı tarih için çekilen korku filminin de büyük olasılıkla vizyon tarihinin değişeceği tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top