Hesabım
    "The Black Phone 2" İçin Tüm Kadro Geri Dönüyor

    Blumhouse devam filminin tarihini 27 Haziran 2025 olarak açıkladı.

    Blumhouse

    Oscar adayı Ethan Hawke, Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies ve Miguel Mora, 2022 yapımı korku filmi “The Black Phone”un devamı için rollerine geri dönmeye hazırlanıyor.

    Yönetmen Scott Derrickson ve senarist C. Robert Cargill'den oluşan "Sinister" ekibi, yaklaşık 18 milyon dolarlık bir bütçeyle yola çıkarak çektikleri "The Black Phone" ile dünya çapında 161 milyon doların üzerinde gelir elde etmeyi başardı.

    Filmde Mason Thames, bir banliyö mahallesinde bir çocuk katili tarafından kaçırılan ve ses geçirmez bir bodruma kilitlenen genç bir genci canlandırıyordu. Kendisini kaçıran dengesiz kişinin önceki kurbanlarından, bağlantısı kesilmiş bir telefondan çağrılar almaya başlar ve hepsi de bir sonraki kurban kendisi olmadan önce kaçmasına yardım etmeye çalışır.

    Film eleştirmenlerden ve izleyicilerden iyi yorumlar aldı ve yalnızca geçen yazın başarı öykülerinden biri değil, aynı zamanda geçen yılın en kârlı filmlerinden biri olarak değerlendirildi.

    Derrickson ve Cargill de Jason Blum'un yapımcılığını üstlendiği devam filmi için yönetmen ve senarist olarak geri dönüyor. "The Black Phone 2"nin 27 Haziran 2025'te vizyona girmesi şimdiden planlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top