Hesabım
    Sebastian Stan, Donald Trump'ın Gençliğini Oynayacak

    Ali Abbasi'nin "The Student" filminde ayrıca Jeremy Strong ve Maria Bakalova da rol alacak.

    Beyazperde

    Marvel Sinematik Evreni'nin Winter Solider'ı, Emmy ve Altın Küre adayı Sebastian Stan, İranlı yönetmen Ali Abbasi'nin (Kutsal Örümcek) yeni filmi "The Student"ta genç Donald Trump'ı canlandıracak.

    Proje, Trump'ın 1970'ler ve 1980'lerde New York'ta emlak işini kurma çabalarını ele alacak ve avukat Roy Cohn ile olan ilişkisini derinlemesine inceleyecek. Senaryoyu "The Loudest Voice in the Room"un yazarı Gabriel Sherman kaleme alacak.

    Filmde avukat Roy Cohn'a "Succession"ın Emmy ödüllü yıldızı Jeremy Strong hayat verecek. ayrıca "Borat 2" ile çıkış yapan Maria Bakalova'nın Ivana Trump'ı canlandırmak için kadroya eklendiği belirtiliyor.

    Haber, eski ABD Başkanı'nın New York'ta dolandırıcılık suçundan yargılandığı ve şu anda birden fazla davada birden fazla iddianameyle karşı karşıya olduğu bir dönemde geldi. Trump hala 2024 yılı için Cumhuriyetçilerin önde gelen adayıdır.

    Sebastian Stan, daha önce "Pam & Tommy" mini dizisinde Tommy Lee, "I, Tonya"da Jeff Gilooly ve "Dumb Money"de Robinhood Markets CEO'su Vladimir Tenev dahil olmak üzere çeşitli gerçek hayatta figürlerini canlandırdı. Yakında "Thunderbolts" filminde rol alarak Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top