Hesabım
    Tom Holland'ın Spider-Man Rolüne Dönmek İçin Bir Şartı Var

    Holland, karakterin hakkını verecek hikayeyi bulmadan kostümü yeniden giymek istemiyor.

    Marvel Studios

    Peter Parker (Tom Holland), "Spider-Man: No Way Home"dan bu yana ortalarda görülmedi ve Marvel Sinematik Evreni ilerlemeye devam ederken yokluğu daha da belirginleşiyor.

    2021'de gişe rekorları kıran film, MCU'nun Spider-Man üçlemesini sonlandırmış olsa da devam filmlerinin geleceği, hatta Holland'ın Spider-Man'i oynamaya devam edeceği açıklanmıştı. Ne var ki dördüncü bir Spider-Man filmi için sonrasında hiçbir resmi açıklama gelmedi, film MCU'nun vizyon programında da yer almıyordu.

    Bu hafta Collider ile konuşan Tom Holland, yeni Spider-Man filminin durumu ve role geri dönüşü hakkında bir güncelleme paylaştı:

    "Söyleyebileceğim tek şey, karakterimin dördüncü versiyonunun potansiyel olarak nasıl görünebileceği konusunda aktif olarak görüşmelerde bulunduğumuzdur. Karakterin hakkını vermenin bir yolunu bulup bulamayacağımız başka bir şey.

    Örümcek Adam'a karşı kendimi çok korumacı hissediyorum. Her filmde daha iyiye giden, her filmde daha başarılı olan bir seri üzerinde çalışabildiğimiz için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum ki bunun gerçekten nadir olduğunu düşünüyorum ve onun mirasını korumak istiyorum. O yüzden bir tane daha yapmış olmak için bir tane daha yapmayacağım. Karakterin zamanına değmesi gerekecek.

    Ama bununla birlikte, eğer bunu çözebilirsek, kostümü tekrar giymemem aptallık olur çünkü her şeyi Örümcek Adam'a borçluyum. Karakteri ve birlikte çalıştığım insanları seviyorum. Bu yüzden başka bir hikaye anlatmayı çok isterim ama bunu ancak doğru hikayeyi bulabilirsek anlatacağım."

    Serinin bir sonraki bölümünün nereye gideceğine dair hiçbir şey doğrulanmadı. "No Way Home" aslında birçok yöne gidebilecek açık bir sayfayla bitiyor ve Spider-Man'i sayısız olasılık bekliyor olabilir. Ancak ortaya nasıl bir hikaye çıkarsa çıksın, birkaç yıl boyunca daha Holland Spider-Man olarak görmeyeceğiz gibi görünüyor.

    Sony'den Yeni Spider-Man Filmleri Geliyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top