Hesabım
    Yönetmen Umut Evirgen ve Oyuncu Alina Boz Evlendi

    Yaklaşık 6 aydır birlikte olan Alina Boz ile Umut Evirgen evlendi

    .

    Bir süredir birlikte olan oyuncu Alina Boz ve yönetmen Umut Evirgen, 90 kişilik küçük bir törenle Emirgan'da bir teknede dünyaevine girdi. Çiftin nikahı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından kıyıldı. Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüvey üstlenirken, Evirgen’in şahitleri de yakın dostu Özge Özpirinçci ve Fatih Terim oldu.

    Masterchef'in jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu’nun yemek menüsünü hazırladığı düğün töreninden kareler sosyal medyadan paylaşıldı. Umut Evirgen, Alina Boz'a birkaç ay önce Paris'te evlenme teklifi etmişti. Çift tatil dönüşü ailelerini bir araya getirmiş ve kız isteme töreni gerçekleşmişti.

    İşletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından söz ettirmişti. Alina Boz da uzun yıllar Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikteydi. Umut Evirgen'in son filmi Annesinin Kuzusu festivallerde boy gösterirken, Alina Boz son olarak Bandırma Füze Kulübü, Yılbaşı Gecesi filmlerinde ve Bir Peri Masalı dizisinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top