Hesabım
    Silver Fragman: Düşler ve Kabuslar Gerçeğe Dönüşüyor

    Prime Video'nun yeni filminden fragman geldi..

    Prime Video'nun Kerstin Gier'in çok satan aynı adlı roman üçlemesinden uyarlanan fantastik film uyarlaması Silver and the Book of Dreams filminin fragmanı yayınlandı. Londra'ya taşındıktan sonra gizemli biri olan Henry ve arkadaşlarıyla tanışan genç bir kız olan Liv'in hikayesinin anlatıldığı film yarın 8 Aralık'ta Prime Video'da yayınlanmaya başlayacak.

    Silver and the Book of Dreams'in yönetmenliğini Helena Hufnagel yaparken, senaryoyu Sina Flammang ve Christian Ditter'ın birlikte yazdı. Başrollerinde Jana McKinnon (We Children of Bahnhof Zoo), Riva Krymalowski, Rhys Mannion, Chaneil Kular, Efeosa Afolabi, Théo Augier, Josephine Blazier, Samirah Breuer ve Nicolette Krebitz (Wild) yer alıyor.

    Filmin özeti şu şekilde: "Liv Londra'ya taşındığında, onu rüya yolculuğunun büyüleyici dünyasına çeken gizemli Henry ve arkadaş grubuyla tanışır. O ve onun yeni keşfettiği rüya gezgini grubu, en büyük hayallerini gerçekleştirmek için bir ritüel yapacaklardır, ancak bu ritüel büyük fedakarlık gerektirir.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top