Hesabım
    Mark Wahlberg'den "Uncharted 2" İçin Sevindiren Açıklama

    Wahlberg "Uncharted" devam filminin senaryosunun yazıldığını açıkladı.

    Sony Pictures

    Popüler PlayStation video oyunu serisinden uyarlanan ve uzun süren bir geliştirme sürecinden sonra 2022 başlarında vizyona giren "Uncharted"ın devam filmi yolda.

    Venom”un yönetmeni Ruben Fleischer'in yönettiği, Tom Holland ve Mark Wahlberg'in ise Nathan Drake ve Victor 'Sully' Sullivan rollerini üstlendiği filmden önce, yıllar boyunca farklı film yapımcıları ve oyuncuların katılımıyla bu oyunu uyarlamak için birçok girişimde bulunuldu.

    "Uncharted" karışık eleştiriler almasına rağmen gişede başarılı olarak, 20 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 400 milyon dolar hasılat elde etti. Filmin başarısının ardından bir devam filminin gelmesi neredeyse kaçınılmaz görünüyordu.

    Yapımcı Charles Roven geçtiğimiz yaz yaptığı bir açıklamada bir film daha yapma konusunda "kesinlikle" niyetli olduklarını belirtti. Şimdi ise Mark Wahlberg, devam filminin senaryosunun çoktan yazıldığını söyleyerek hayranları sevindirdi.

    The Direct'e konuşan Wahlberg, film hakkında pek çok fikir duyduğunu, "birinin bir senaryo yazdığını" ve hala onun üstünde çalışıldığını belirtti.

    Orijinal filmin yazarları arasında Rafe Judkins, Art Marcum ve Matt Holloway yer alıyordu ancak devam filminin senaryosunda bu isimlerden herhangi birinin yer alıp almadığı belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top