Hesabım
    James Wan "The Conjuring" Filmlerine Geri Dönecek mi?

    Wan "Aquaman ve Kayıp Krallık"tan sonra korku türüne dönmek istediğini söyledi.

    .

    Korku türündeki başarısıyla tanınan yönetmen ve yapımcı James Wan, "Aquaman and the Lost Kingdom"ın ardından daha küçük bir filmle köklerine dönmek istiyor.

    Wan, Hollywood'da "Testere" serisinin ortak yaratıcısı olarak adını duyurmuştu ancak asıl başarısını ve ününü "Insidious" (Ruhlar Bölgesi) ve "The Conjuring"i (Korku Seansı) yöneterek eleştirel beğeni topladıktan, korkuyu ana akıma geri getirdikten ve çeşitli spin-off filmlerde yapımcılık rolü üstlendikten sonra elde etti.

    The Conjuring evreninin finali olması amaçlanan "Last Rites" adlı film, serinin yıldızları Patrick Wilson ve Vera Farmiga'nın da katılımıyla bir yılı aşkın süredir geliştirilme aşamasında. Wan'ın korku türüne dönmek üzerine son yorumları şüphesiz onun bu filmin yönetmenliğini üstleneceği yönündeki spekülasyonları ateşleyecek.

    "Aquaman" devam filminin tanıtımı için Collider ile konuşan Wan, süper kahraman filmindeki yeni canavarlarla "hikaye anlatımının ve görsel film yapımının karanlık kısmına biraz daha fazla eğilme" şansından keyif aldığını belirterek şunları söyledi:

    "Biliyorsunuz, ileri geri gitme eğilimim var. Bu yüzden, ne zaman küçük bir film yapsam, gidip büyük bir film yapmak isterim. Ne zaman büyük bir film yapsam, şöyle derim: 'Ah, gidip daha küçük bir film yapmak istiyorum' ve daha küçük filmlerimi yaptığımda bu genellikle bir korku filmi olur. Yani, korkuya olan arzunun potansiyel olarak çağırdığını hissediyorum, ama göreceğiz."

    DC Genişletilmiş Evreni'ne son noktayı koyacak olan "Aquaman ve Kayıp Krallık" 22 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top